"När livet är fullt av färger och glädje så mår vi mycket bättre, färgerna påverkar vårt humör och välbefinnande."

Tjänster

hus1Vi står till tjänst för dig för att ditt hem ska bli så smakfullt, personligt och trevligt, just efter din egen smak.
Genom färsättning ute med vår fasadexpert, som ger dig råd och tips och rekommenderar de bästa produkterna som ska hålla länge på din fasad. Våra inredare hjälper dig inne i huset med dom mjuka värderna som gardiner, mattor, belysning och annat som gör livet lite vackrare, lite mysigare och varmare.

Så här fungerar vår inredningstjänst: Vi kommer hem till dig och då går vi genom rummen, gör en behovsanalys. Vi fotograferar och noterar det som är viktigt ihop med slutresultatet. Ha gärna en ritning till hands, det underlättar. Sedan skapar vi ett par förslag till dig och du kommer till butiken och tar del av det. Därefter gör vi justeringar om detta behövs och sedan är det bara att sätta igång. Behöver du hantverkare, rekommenderar vi gärna några. Då kan du i lugn och ro åka på semester och när du kommer tillbaka, utvilad och solbränd, är allt nyrenoverat och klart! Bra vad!

 

turkos1 krokar1
   

   


Kontakter och vägbeskrivning

image08- 647 10 21
imageDen här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
imageMalmköpingsvägen 48         
image125 40 Älvsjö                        
ENIROKARTA
Klicka här..
 tumkarta
bannerlänk